Flickor 05
Välkommna till Flickor 05 IFK Kristianstad
Välkommen till flickor 05:s sida. Vi är ett härligt gäng som älskar handboll och har roligt tillsammans.

Träningstider
2017-07-22 21:52
Hej!
Vi har fått våra träningstider inför hösten. Vi har fått måndagar, tisdagar och fredagar i Vä-hallen. De är inlagda i kalendern. Vi börjar måndag vecka 34.

På tisdagen vecka 34 är det ingen träning eftersom det är föreläsning och föräldramöte. Tänk på att efter föreläsningen om barnidrott så har vi F05 eget föräldramöte till cirka 21:00

Trevlig sommar

Håkan och Anders
Planlotter
2017-07-06 13:25

IFK säljer varje år planlotter. Lotteriet består av 800 lotter och priserna består av varor eller presentkort till ett sammanlagt värde av ca 100 000 kr. Vinnarna dras i samband med IFK:s elitseriematcher i Arenan. Varje spelare ska sälja en lott var och priset är 250 kr/ lott.

Vi kommer att dela ut en lott per spelare i samband med träningar eller beachhandbollen. 250 kr lämnas till Annika eller swishas till 0705-29 52 58. Längst ner på varje lott finns en "slipp" som ska fyllas i med namn och kontaktuppgifter, även denna lämnas till Annika.

För att hinna redovisa till IFK i tid vill vi ha pengar och "slipp" åter så fort som möjligt, dock senast 10/8.

Lagföräldrarna

Matchkläder
2017-06-30 15:09
Hej!
När det gäller storlekarna i matchkläderna så vill vi att ni i messet till Anders skriver den storlek de har nu och om de ska behålla, ha en (alt två) storlek/ar större i byxa och eller tröja. Tänk på att de ska ha denna storlek hela nästa säsong. Titta till vänster på europastorleken på tröjan och på EU på byxorna. Vi vet inte ännu om de som vill behålla sin storlek ändå behöver lämna in efter beachhandbollen. Därför är det viktigt att vi kan överlämna ett komplett dokument på storlekar och önskemål om nummer på tröjan. Just nu går det sådär. Mer än halva laget har inte meddelat men det är några timmar kvar på dygnet :). De som har meddelat och fått ett svar tillbaka är klara.

Anders och Håkan

Förtydligande
2017-06-17 11:48
Blev lite fel med träningen, förlåt. Beachhandbollsträningen börjar efter midsommar enligt det som står i kalendern (27/6 16:45, 28/6 15:45 och 30/6 16:45).

När det gäller Göteborg cup så räcker det att ni swischar innan den 14/7. Vi för över pengarna till vårt konto hos IFK (behåller lite ute till frukt och mackor) och sedan ber vi kansliet betala Göteborg cup med pengar från vårt konto.

Anders och Håkan
Läxa
2017-06-01 20:57
För er som vill så ligger läxan i dokument så man kan skriva ut och kryssa för vad man gjort. Den ligger också här nedan lite komprimerad. //Håkan och Anders

Frivillig träningsläxa

Träna exempelvis nedanstående saker om du vill en gång per vecka under träningsuppehållet före och efter beachhandbollen fram tills skolan börjar i höst. Kör gärna med en kompis eller utmana syskon eller föräldrar. Bocka gärna för i tabellen. Vill ni träna något annat så träna exempelvis olika typer av passningar och skott från olika positioner.

1. ”Åttan” – studsa bollen mellan benen så att det blir en åtta. Träna att göra det på bägge hållen.
  2. Träna på en fint, exempelvis kullager, stegisättning, kroppsfint, snurrfint eller någon annan fint.
  3. Kullerbytta och fånga bollen. Släng upp bollen framför dig, slå en kullerbytta och fånga den. Ni som inte kan slå kullerbytta börjar träna det. Kör gärna denna övning som en paus mellan upphoppen i övning 4.
  4. Träna din spänst. Gör upphopp med bägge fötterna i backen. Kör 3 gånger 20 stycken.
  5. Löpning (gäller främst er som inte tränar något annat, exempelvis fotboll eller simning). Kör distans, helst minst 2 km utan att stanna eller intervaller på 20 sekunder och vila fem sekunder för att träna upp snabbheten, kör minst 10 minuter.
  6. Ladda hem appen “knäkontroll”. Ni ska lära er hitta i appen och göra en övning per vecka.

Övning/Vecka

Åttan