Flickor 05
Välkommna till Flickor 05 IFK Kristianstad
Välkommen till flickor 05:s sida. Vi är ett härligt gäng som älskar handboll och har roligt tillsammans.

Summer camp
2017-10-19 15:13
Är det någon som är intresserad av handboll på sommarlovet så finns det information om ett läger i slutet av juni under dokument. Man anmäler sig själv och IFK står inte för några kostnader.

Anders och Håkan
Info från tränarna F05
2017-10-10 10:25
Hej!
Barnen har fått ut ett papper om vad de ska lära sig individuellt och som lag under denna och nästa säsong. Vi har gått igenom det gemensamt. 

Lundaspelen kommer kosta 550 kr för mat och logi. Det kommer inte gå någon buss dit eller hem. Kallelse kommer inom några veckor.

Arena cup söndagen den 5/11 har ett luncherbjudande som vi beställt till de spelare som inte skrivit att de inte kan vara med på cupen. Det är tacobuffe för 75 kr. Man betalar på plats. Vi har meddelat allergier.

Om ni ändrar era telefonnummer, mailadresser eller flyttar så måste ni ändra det i sportadmin. Meddela också någon av oss tränare eller lagmammor så vi kan ändra i vår egen excelfil på dokumentfliken.

Alla våra målvakter är anmälda till målvaktsutbildning den 1/11.

Om någon mer vill gå på funktionärsutbildning så kommer det eventuellt ordnas fler sådana. På något av dessa datum: 16,18,19 eller 23 oktober. Anmäl till Anders om ni är intresserade och vilket datum som i så fall passar er. 

Håkan och Anders
Arbetslista tom 6 jan 2018
2017-10-08 16:08
Hej!
En lista med era uppdrag fram till "Sunes jul" ligger nu under dokument. Det gick inte jämnt ut med arbetspass men ni som har fått 4 pass istället för tre har detta tillgodo till våren. Vi har följt de önskemål som inkommit så långt som möjligt men om det skett förändringar i era kalendrar vill vi att ni i första hand själva byter pass mellan varandra.  

Vi fick information idag om att vi förväntas bemanna Arena cup den 5 nov kl 8-22 med tre personer. I detta fall har vi inte kunnat följa era önskningar eftersom det hade blivit väldigt många timmar för ett fåtal föräldrar. 

Det är lagföräldramöte på onsdag 11/10. Vi har fått respons på funktionärsutbildningen som kommer att framföras men är det något annat ni funderat på så meddela senast på tisdagsträningen. 

Mvh lagföräldrarna

 
Hemresan
2017-09-17 18:02
Då har vi ätit i Falkenberg och rullar mot Kristianstad med  beräknad ankomst Mio möbler kvart över åtta. 
Håkan och Anders 

Hemfärd
2017-09-17 15:59
Tack alla föräldrar för en härlig helg. Då åker vi punktligt från Göteborg. Vi stannar och äter i Falkenberg. 

Anders och Håkan

 
Huvudsponsorer