Flickor 06

Planlotter
2017-07-13 21:26
Hej!
Hoppas ni är laddade inför morgondagen och beachhandbollen, det är vi!
Imorgon kommer jag att dela ut era planlotter, de ska betalas till mig, kontant eller swish, 250 kr per lott. Den lilla lappen som ska fyllas i ska oxå lämnas ifylld till mig. Gärna imorgon eller på lördag annars får vi lösa det en annan dag.

Swisha till 0707-602424

Vi ses imorgon!
Mvh Sofie
2017-07-10 17:50

Hej,

På fredag (14/7) drar beachhandbollen igång i Åhus! Vi kommer att spela med två lag, ett i grupp 1 och ett i grupp 2. Första matchen startar 11:00 och andra laget har sin första match 11:15. Samling vid entréen kl. 10:15 för samtliga. Vi går sedan in gemensamt och installerar oss i tältet innan vi börjar uppladdningen för match!

Tjejerna kommer att få matbiljetter för att äta lunch i restaurangen båda dagarna och det kommer att finnas frukt till dem i tältet. Övriga mellanmål ansvarar var och en för att ta med sig. Det kommer att bli två långa dagar så ladda ordentligt med mat och sömn.

Vi återkommer under veckan med lagindelningen. Info kring cupen, spelschema mm hittar ni på: ahusbeach.com/ahus-beachhandboll-festival/ .

Det finns även en app att ladda ner, sök på Åhus beach.

Forza IFK!

Träning inför beachhandboll
2017-05-10 16:58

Tisdagen den 23 maj kör vi igång med träning inför beachhandbollen. Vi kommer att hålla till på sandplanen vid Slättängsskolan och träningen är 19:00 till 20:00 på tisdagar fram till och med midsommarveckan. Nu börja vi ladda inför Åhus!

//Tränarna

Slutet på säsongen
2017-04-02 20:01

Vi närmar oss slutet på säsongen och vår sista sriematch är nu på lördag den 8 april i Lund. Matchen startar 09:30 i Tunahallen och vi har kommit överens om att spela 3x20 minuter så det blir en lite längre match. Samling 09:00 ombytta och klara i Tunahallen.

Måndagen den 10 april kör vi sedan sista träningen innan vi tar paus fram tills det är dags för beachhandbollträning i slutet av maj eller början av juni. Vi återkommer med mer info kring det när det närmar sig.

Som vi skickat ut på SMS blir det ingen träning nu på torsdag pga att en stor del av laget skall vara fanbärare, mer info kring det finns i separat nyhet från Sofie. Imorgon måndag (3 april) kör vi träning som vanligt i Slättäng.

Hälsningar,

Tränarna

Fanbärare 6/4
2017-04-02 10:11
På torsdag är det IFK-match och vi är fanbärare.
Elsa, Alice R, Agnes, Alma, Thea, Malva, Ella, Rebecka F samlas kl 18.30 i entrén.
Glöm inte skriva fanbärare i kallelsen!
Mvh Sofie ☺