Pojkar 02

2015-07-02 21:46

Fler bilder (+10) >>
Bilder från Partille
Då kan vi summera gruppspelet i Partille Cup 2015 för IFK P02. Ett fantastiskt väl genomfört gruppspel! Vid första anblick var vår grupp riktigt intressant. Lag från Belgien, Tyskland, Island, Danmark och två från Sverige. Men, vi tar det från början. Vi åkte från Arenan 29/6 vid lunch för att komma till vår förläggning på Vallhamra Skola i Partille. Vi delade denna förläggning med lag från IFK P03, Åhus P01/F02 och Näsby samt en del andra lag. En riktig bra förläggning har det visat sig. Vi äter på skolan, en bra omgivning med konstgräsplaner på området och bra mat!
Tisdagen var även Lisebergsdag som avslutades med EM-Guld som vi såg på storskärm i vår sovsal. Fantastisk avslutning på denna dag!

Matcherna:
Vi inledde mot Art Dusseldorf på Kviberg som vi vann med 24-13. En riktigt bra match där vi visade vad IFK står för. Stort hjärta och bra kämpaglöd.

Match nummer två mot Grotta från Island som bjöd på mycket smuggelhandboll från Grotta jobbade vi igenom med resultatet 19-13 i IFK:s favör.

Match nummer tre var på Heden och det blev en gruppfinal mot danska Herning FH. En mycket spännande match som vände flera gånger. Vi förlorade med uddamålet efter sent mål av Herning, 14-15.

Sista matchen för dag 2 på Heden var mot Belgiska HC Eynetten-Raeren. Denna match vann vi med 19-11.

Efter dessa två dagar kunde vi konstatera att vi förmodligen kom att bli grupptvåa efter danskarna.

Idag, på årets hittills varmaste dag, hade vi en match mot Kärra kvar i gruppspelet. Den var en match som skulle spelas av och det gjorde vi. Vinst med 15-6.

Imorgon väntar 1/16 dels final i A-slutspel mot danska Hellerup! F O R Z A IFK P02!!

Uppdatering:
Tyvärr förlorade vi 1/16 dels finalen mot Hellerup. Vi kan dock konstatera att vi gjorde bra ifrån oss i Partille 2015! Vi blev grupptvå och både gruppettan och grupptrean från vår grupp kom till 1/4. Hellerup som vi åkte ut mot kom till semifinal där de förlorade mot vinnarna av P13 i Partille 2015, Da-Jia Junior High School från Taiwan.