SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Damer A

Välkommen till IFK Kristianstad Hilda Lööf
2022-02-11 12:34

Med anledning av Kajsa Holck-Clausens allvarliga knäskada har föreningen valt att plocka in förstärkning de återstående matcherna. Hilda Lööf är född 2001 och ursprungligen från Eksjö. Hon spenderade sin gymnasietid i Skövde HF innan hon hamnade i allsvenska Eslövs IK efter studenten. Av olika anledningar har Hilda inte spelat handboll de senaste månderna, men är alltså nu klar för IFK Kristianstad. Avtalet gäller resten av säsongen med möjlighet till förlängning. 

 

Mattias Johansson:
"Först och främst så är det viktigt att poängtera att vi allra helst velat avsluta säsongen med Kajsa på vänsternio, men nu när det inte är möjligt så är det här definitivt det näst bästa alternativet. Att vi lyckades få hit Hilda är egentligen helt otroligt, då hon är en oslipad diamant med en stor potential. Trots att hon inte spelat handboll på ett tag så både tror och hoppas jag att hon ska kunna bidra redan på söndag. Vi är otroligt tacksamma över att Hilda valde att ställa upp. Jag är också oerhört imponerad och tacksam över hur folket i föreningen har arbetat de senaste dagarna för att hjälpa mig och tjejerna i laget att få så bra förutsättningar som möjligt att avsluta den här säsongen på bästa möjliga sätt." 

 

Hilda Lööf:
"Jag är glad över att bli en i laget och få chansen att förhoppningvis vara med och kvala uppåt. Även glad och tacksam för att IFK tror på just mig vid detta tillfälle och att de har gett mig chansen att spela handboll igen samt möjligheter inför nästa säsong. Jag tycker detta ska bli jätteroligt och ska göra mitt bästa för att komma in i det så snabbt som möjligt. Jag ska göra mitt allt för att hjälpa laget och bidra med det jag kan för att vi tillsammans ska ta steget upp."


Nyhetsarkiv
Tung helg för damerna2022-02-21 11:06
Förlust för damlaget2021-12-20 12:43
Delade poäng i Halmstad2021-11-16 10:39
Seger i sista sekunden2020-10-26 09:56
Nästa hemmamatch2020-10-09 10:44
Seriepremiär!2020-09-24 22:36
 
Huvudsponsorer