SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ludvig är en God Kamrat
2019-02-07 13:42

Det är dags att ge ut titeln ”God Kamrat” för tredje gången den här säsongen och denna gången går det till Ludvig Svanström från vårt lag med pojkar födda 2006.

I helgen var det fotbollsturnering i Kristianstad Arena och jag hade bestämt träff med Ludvig. Han kom lite små svettig efter den senaste matchen som de tyvärr hade förlorat. Första frågan var självklart vilken sport han tyckte var roligast.

Han var väldigt snabb med att svara handboll. Jag frågade varför, då var han ännu snabbare med att säga att spelet är mycket snabbare och att han tyckte han var lite bättre på handboll än fotboll.

Sen kom vi in på vilka av hans egenskaper som gjorde honom till en god kamrat. Han sa att det var att han alltid är positiv på planen och peppar de som behöver peppas. För att bli en ännu bättre kamrat så ville han bli bättre på att få alla att se sig sedda.

Han är en snäll och rolig kille som vill att alla skall vara med och som alltid kämpar, hjälper andra, peppar och stöttar sina lagkamrater ” – Lagkamraterna i P06

Han stöttar, tappar inte humöret och fortsätter alltid kämpa” – Lagkamraten Robin

En trevlig prick som oftast har glimten i ögat och oftast sätter laget före jaget ” – Ledarna i P06

God Kamrat är ett projekt som IFK Kristianstad har tillsammans med Länsförsäkringar Göinge Kristianstad för att lyfta fram kamratskap och goda föredömen i föreningen.

 
Huvudsponsorer