SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Riksläger för 02/03
2019-02-11 14:26

I Halmstad den 13-16 april genomförs Riksläger 1 för spelare födda 2003 och Riksläger 3 för spelare födda 2002.

Uttagna spelare i IFK är 

F02:

Johanna Gunnarsson, Selma Jönsson

P02:

Albin Lindqvist Pihl 

P03:

Hugo Rydberg, Simon Sommer, Melker Trobäck-Nilsson, Liam Kjellman, William Andersson, Herman Josefsson, Isak Larsson, Albin Leyman-Nilsson.  

Uttagna flickor 03 till Riksläger 1 >>
Uttagna pojkar 03 till Riksläger 1 >>
Uttagna flickor 02 till Riksläger 3 >>
Uttagna pojkar 02 till Riksläger 3 >>


Till dig som inte blivit uttagen
Ge inte upp! Drömmer du om att spela i landslaget men har inte blivit uttagen till Rikslägret? Ge inte upp - kämpa på med din träning! Alla spelare utvecklas olika och i olika takt och många spelare som inte kallas till Riksläger kommer ändå in senare i Svenska Handbollförbundets landslagsverksamhet. 

Om Riksläger
Svenska Handbollförbundets (SHF) Riksläger ingår som ett led i SHF:s spelarutbildning mot ungdomslandslagen. Lägren arrangeras årligen under fyra dagar i mars/april och i juli/augusti. På vårlägret deltar cirka 180 spelare och på sommarlägret cirka 130 stycken. Spelarna fyller 16 år det år de blir uttagna till sitt första Riksläger. Här kan du läsa mer om våra Riksläger >>

 
Huvudsponsorer