Medlemsprofil kläder Intersport
2019-08-28 16:58

Intersport presenterar stolt IFK Kristianstad:s kollektion av klubbkläder tillsammans med Hummel för 2019/2020.

För utprovning av kläder/storlek besök Intersport Härlöv. Profilkläderna är redan rabatterade och klara med rätt prisbild.

Uthämtning av dina profilkläder sker på Intersport Härlöv och meddelande ges via sms/mail.

Leveranstid av dina profilkläder sker inom ca 13-20 dagar, observera att eventuella restnoteringar kan förekomma.

Under vecka 37 ger Intersport IFKs medlemmar lättare tillgänglighet i butik för att kunna prova ut årets medlemsprofil.

Beställningen och köpet av sina medlemskläder görs i webbshopen.

Personalen i butik hjälper gärna till med beställningen via webbshopen och i profilrummet finns en dator/betalstation på plats.

(Provkläder kommer som vanligt dock alltid finnas på plats på Intersport Härlöv under årets alla dagar utöver utprovningsveckorna)

Delad Glädje är dubbel Glädje !

Vi vet att många av våra medlemmar i Club Intersport också är delaktiga i olika föreningar runt om i landet. Antingen för egen aktivitet eller med deltagande för barnens aktiviteter.

Så mycket engagemang, gemenskap och rörelseglädje. Det vill vi uppmärksamma!

Vi vill göra det enklare för våra medlemmar att stötta sin förening och allt det grymma jobb som görs.

Tack vare IFK KRISTIANSTAD:s samarbete med Intersport TEAM kan du som föreningsmedlem ta del av din bonus själv som vanligt men dessutom även ge till din förening. Så bra!

Utan att det påverkar vad du får ut av din egen bonus kan föreningen ta del och få bonus. Du som privatperson får mellan 2-6% i bonus beroende på hur mycket du handlar och vald förening får ytterligare 3% på alla köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du och din förening. Snack om win-win!

Som Club Intersport medlem får du även utskick med nyheter, inspiration och unika Club erbjudanden från Intersport. För att börja stötta din förening, logga in på intersport.se eller klicka på nedan länk och bli medlem och fyll i vilken förening du vill stötta.

Kim Asterman

Store Manager & Team

Kristianstad Härlöv ½ Jochums Väg 10 www.intersport.se

VILJA – VÅGA – VINNA- VI ÄR ETT INTERSPORT!