P12 (Pojkar födda 2008)

Säsongens sista träning
2021-04-16 08:31

Hej!

Vi kommer att träna fram till och med torsdag den 29/4 sen tar vi uppehåll. Det är fortfarande inte bestämt om det skall spelas Åhus Beachhandboll i sommar men vi utgår ifrån det. Vi planerar för att ta upp träningen på Slättängsplanen några veckor innan den skall spelas. Vilka träningstider vi får är ännu inte klart men vi har önskat 2 gånger i veckan i allafall. Tanken är att vi börjar träna på sand under vecka 25. Tiderna meddelas när de är klara med planeringen och att Covid-läget tillåter det.

Till er som anmält er till att vara med i Åhus Beachhandboll!

Intresseanmälan är öppen igen så att om man inte kan eller vill vara med i sommar så kan man gå in och ändra sig. Gör gärna detta så fort som möjligt i såfall så vi har möjlighet att ändra anmälningarna. " Dock senast den 26/4"

Försäsongsträningen kommer vi att ta upp någon vecka innan skolorna börjar.

Det är bra att man på egen hand håller igång sin träning på egen hand i form av löpning, sit ups, planka, armhävning och spänstträning under hela uppehållet.

Håller friska och hela.

Ingen träning den 1/4.
2021-03-25 20:13

Hej!

Vi tar lite påskledigt torsdag den 1/4 vilar vi istället. Åter i träning den 5/4.

Tränarna.

Träning igen
2021-02-09 18:28
Hej!
Vi hade tänkt dra igång träningen igen lite smått. Vi har dock restriktioner att hålla oss till som gör att vi inte kan träna fullt ut med anfall och försvar. Utan vi får rikta in oss på att bli vän med bollen igen. Vi kommer att börja nu på måndag den 15/2 kl 18:00-19:30 Österängshallen och torsdagar Slättängshallen kl 18:00-19:30 med följande regler.
  • Man kommer till träningen kl 18:05.
  • Man går in genom killarnas omklädningsrum " de vi brukar gå in genom"
  • Man får inte befinna sig i omklädningsrummet utan man går in i hallen direkt.
  • Går över planen och tar av sig ytterkläderna och sätter på sig skorna.
  • Håll avstånd i hallen.
  • Vi får vara i grupper om 8 spelare.
  • Träningen skall genomföras utan kroppskontakt " försvar/ anfall" går ej att göra.
  • Vi riktar in oss på passningar, skott, rörelser med boll i olika övningar, fysträning.
  • När träningen är slut kl 19:25 tar man på sig ytterkläderna och går ut genom tjejernas omklädningsrum.
Meddela vilka dagar ni kan träna så vi vet hur många vi blir. Gör detta så snabbt som möjligt. Gärna om det kommer att vara så under en längre tid. Typ att man har någon annan träning dessa dagarna.
Till sist. KÄNNER MAN SIG HÄNGIG SÅ STANNAR MAN HEMMA. MAN TAR MED SIG EGEN HANDSPRIT SOM SKALL ANVÄNDAS INNAN MAN BÖRJAR TRÄNA OCH EFTER MAN HAR SLUTAT TRÄNA. ÅTER IGEN HÅLL AVSTÅND OCH HÅLL UT.
Information angående träning.
2021-01-25 21:08
Coronapandemin fortsätter tyvärr att sätta käppar i hjulet vad gäller träning inomhus ett tag till. Handbollsförbundet har gått ut med nya riktlinjer för träning gällande grupper 05 och yngre. Det har öppnats upp för träning inomhus men den SKALL DÅ genomföras i smågrupper om MAX 8 personer. Ingen kroppskontakt mellan de tränande. Det skulle innebära att vi i hade endast kunna köra träning med 2 grupper med 8st spelare i varje men dessa grupper får vara på vars en planhalva och resten får bedriva träning utomhus en tid för att sedan byta plats så att nästa grupp går ut. Träningen hade fått bestå av passningar och skotträning. Inget försvar/ anfall.
Detta känns väldigt tråkigt men vi måste hålla ut ett tag till. Träningen skall framför allt vara rolig och stimulerande för alla. Vi har därför idag beslutat att hålla med träningen i alla fall fram till efter sportlovet V8 så får vi se vad som händer därefter. Har ni frågor så är det bara att höra av sig. Fram till dess så är det hemmaträning som gäller. Ni får köra löpträning, Sit up:s, plankan, utfall, spänst och balans.
Tränarna.
Fortsatt uppehåll i seriespelet för oss.
2021-01-18 17:45
Hej!
Idag har Skånes handbollsförbund beslutat att skjuta upp seriespelet ytterligare. Nytt datum är 1/3-2021. Vi får se om det kommer ny info angående träningar inomhus. Fram till dess så gäller hemmaträning/ egenträning. Situps, utfall, planka, upphopp, burpies och löpträning om underlaget tillåter.