P12 (Pojkar födda 2008)

Träning igen
2021-02-09 18:28
Hej!
Vi hade tänkt dra igång träningen igen lite smått. Vi har dock restriktioner att hålla oss till som gör att vi inte kan träna fullt ut med anfall och försvar. Utan vi får rikta in oss på att bli vän med bollen igen. Vi kommer att börja nu på måndag den 15/2 kl 18:00-19:30 Österängshallen och torsdagar Slättängshallen kl 18:00-19:30 med följande regler.
  • Man kommer till träningen kl 18:05.
  • Man går in genom killarnas omklädningsrum " de vi brukar gå in genom"
  • Man får inte befinna sig i omklädningsrummet utan man går in i hallen direkt.
  • Går över planen och tar av sig ytterkläderna och sätter på sig skorna.
  • Håll avstånd i hallen.
  • Vi får vara i grupper om 8 spelare.
  • Träningen skall genomföras utan kroppskontakt " försvar/ anfall" går ej att göra.
  • Vi riktar in oss på passningar, skott, rörelser med boll i olika övningar, fysträning.
  • När träningen är slut kl 19:25 tar man på sig ytterkläderna och går ut genom tjejernas omklädningsrum.
Meddela vilka dagar ni kan träna så vi vet hur många vi blir. Gör detta så snabbt som möjligt. Gärna om det kommer att vara så under en längre tid. Typ att man har någon annan träning dessa dagarna.
Till sist. KÄNNER MAN SIG HÄNGIG SÅ STANNAR MAN HEMMA. MAN TAR MED SIG EGEN HANDSPRIT SOM SKALL ANVÄNDAS INNAN MAN BÖRJAR TRÄNA OCH EFTER MAN HAR SLUTAT TRÄNA. ÅTER IGEN HÅLL AVSTÅND OCH HÅLL UT.
Information angående träning.
2021-01-25 21:08
Coronapandemin fortsätter tyvärr att sätta käppar i hjulet vad gäller träning inomhus ett tag till. Handbollsförbundet har gått ut med nya riktlinjer för träning gällande grupper 05 och yngre. Det har öppnats upp för träning inomhus men den SKALL DÅ genomföras i smågrupper om MAX 8 personer. Ingen kroppskontakt mellan de tränande. Det skulle innebära att vi i hade endast kunna köra träning med 2 grupper med 8st spelare i varje men dessa grupper får vara på vars en planhalva och resten får bedriva träning utomhus en tid för att sedan byta plats så att nästa grupp går ut. Träningen hade fått bestå av passningar och skotträning. Inget försvar/ anfall.
Detta känns väldigt tråkigt men vi måste hålla ut ett tag till. Träningen skall framför allt vara rolig och stimulerande för alla. Vi har därför idag beslutat att hålla med träningen i alla fall fram till efter sportlovet V8 så får vi se vad som händer därefter. Har ni frågor så är det bara att höra av sig. Fram till dess så är det hemmaträning som gäller. Ni får köra löpträning, Sit up:s, plankan, utfall, spänst och balans.
Tränarna.
Fortsatt uppehåll i seriespelet för oss.
2021-01-18 17:45
Hej!
Idag har Skånes handbollsförbund beslutat att skjuta upp seriespelet ytterligare. Nytt datum är 1/3-2021. Vi får se om det kommer ny info angående träningar inomhus. Fram till dess så gäller hemmaträning/ egenträning. Situps, utfall, planka, upphopp, burpies och löpträning om underlaget tillåter.
Angående träningsstarten 2021.
2020-12-22 19:08
Vi kommer tyvärr inte att kunna återgå till träningen som det var tänkt efter jul och nyårsledigheten. På grund av coronaläget så har vi inte tillgång till några hallar förrän i bästa fall den 25/1-21. Mer info kommer att läggas upp. Fram till dess så får man försöka hålla humöret uppe och så kommer vi laddade till tusen när vi får återgå till träning igen. Vi vet dessvärre inte hur det blir med seriespelet framöver. Se till att hålla er friska och hela så ses vi nästa år.

God Jul & Gott Nytt År önskar tränarna.
Glädjande besked!
2020-12-04 18:05
Hej!
Vi har idag fått klartecken från ansvariga i föreningen att fortsätta träna. Restriktionen som kom från kommunen gällande kommunala idrottsanläggningar gäller endast ungdomar födda 2004 eller tidigare. Så vi kör vidare med träningarna fram till den 17/12. Vi får nog ställa in oss på att det inte blir något seriespel till våren heller. Skulle det bli så är det bara en bonus men det känns rätt avlägset. Info om seriespelet kommer så snart vi har något att meddela.

Skulle det nu vara så att ni har varit kontakt med eller har någon i ert hushåll som är testad positiv för Covid-19 så är rekommendationen att man inte skall utöva träning under 2 veckor från testdatum på den som testats positiv.