Bollibumpa

Här leker vi med bollar

Bollibumpa är för pojkar och flickor mellan 1 och 5 år, vi leker med bollar och springer på hinderbanan. Föräldrar är alltid närvarande och förhoppningsvis aktiva i leken. Vi håller till i B- och C-hallarna på lördagar mellan 9.00-10.00 och efter ett roligt lekpass så avslutar vi med en samling och lite banan. Anmäl er via länken Bollibumpa - det är okej att priva på ett par gånger men efter att ni gjort tre träningar så får ni görna ge besked så vi kan registrera er som medlemmar. Kom gärna fram till oss ledare i samband med träningen och berätta vad ert barn heter så kan vi kryssa i er i närvarolistan. Gilla oss gärna på Facebook, gruppen heter Bollibumpa här kommer all löpande information att skrivas.

Hjärtligt välkomna
Bollibumpaledarna