F16 (Flickor födda 2005)

USM steg 3 Eksjö 29-30 januari
2022-01-07 07:52

Om det inte kommer nya begränsningar kopplat till Covid-19 kommer vi att spela USM steg 3 i Eksjö 29-30/1. Matcherna spelas i Olsbergs Arena, Storegårdsgatan 3a. Som vanligt ansvarar föräldrarna för att spelarna kommer till och från Eksjö.

Våra speltider är följande:

Lördag 29/1

14.30  Halmstad HF - IFK Kristianstad

17.30  Eksjö BK - IFK Kristianstad

Söndag 30/1

09.30  IFK Bankeryd - IFK Kristianstad

14.00  IFK Kristianstad - Höörs HK H 65

Logi till spelare (4-bäddsrum) och tränare (enkelrum) är preliminärbokade på Eksjö Stadshotell. Hotellet kan också erbjuda mat på lördagskvällen och lunch på söndagen, vilket vi i så fall kommer att boka.

Senast 16/1 måste vi meddela hotellet en bindnande bokning gällande mat och logi. Gör vi justeringar efter detta datum får vi inga pengar tillbaka. Jag kommer att skicka ut en kallelse som ni ska svara på senast 13/1. Tänk på att vi denna gång inte får pengar tillbaka vid avhopp så anmäl dig bara om du vet säkert att du ska med. Det är givetvis svårt med sjukdomar i dessa tider men tyvärr är detta det hotellet erbjuder. Villkoren var från början ännu sämre men har nu landat i detta.

Kostnaden för de som deltar blir 300 kr/spelare för logi med frukost samt kvällsmat på lördag och lunch på söndag, detta sätter ni som vanligt in på "IFK F05 Swish" tfn: 076-868 11 81. Resterande del tar vi ifrån lagkassan.

Nu håller vi tummarna för att alla håller sig friska och att det inte blir ytterligare begränsningar så att evenemanget ställs in.

Hemmamatch lördagen 8/1
2022-01-06 10:54

På lördag är det dags för hemmamatch igen i A-hallen i Arenan emot OV Helsingborg kl 12. Tjejerna samlas kl 11 och vilka som ska spela har skickats ut direkt ifrån tränarna.

Övriga uppgifter:

Sekretariat: Stefan T och Ingrid F

Bakning till kiosk: Ines

Kaffe till kiosk (2 kannor eller 1 stor pumptermos var): Emma och Ellen N

Är det någon av er som inte kan så försök i första hand byta med någon, annars hör av er!

Justerad rumsfördelnig USM
2021-12-11 08:28

Efter gårdagens sjukdomsfall och avhopp har rumsfördelningen justerats till följande:

3-bäddsrum

1. Ines, Nell, Liv

2. Moa, Isabelle, Zerina

3. Emilie, Nora, Ellen R

Dubbelrum

1. Elvira, Ester

Enkelrum

1. Erik

Stort LYCKA TILL tjejer!

Mer om USM i Alingsås
2021-12-07 12:34

USM-helgen närmar sig och här kommer ytterligare info.

Vi samlas i Nolhagahallen i Alingsås kl 14.30.

Någon av föräldrarna åker till hotellet och gör en gemensam incheckning och hämtar ut nycklar ca kl 15.

Fördelning av rummen är enligt följande:

3-bäddsrum

1. Ebba, Maja, Liv

2. Ines, Emilia, Nell

3. Moa, Isabelle, Zerina

4. Emilie, Nora, Ellen R

5. Elvira, Ellen N, Ester

Enkelrum

1. Erik

2. Fredrik

Efter de båda matcherna på lördagen duschar ni i hallen och åker sedan med föräldrarna till hotellet för att snabbt lägga in sakerna. Ifrån hotellet har ni ca 10 min promenad till Stures där ni äter kvällsmat. Bord är bokat till 20.15 men jag ska försöka flytta fram det till 20.30 så att det inte blir så stressigt. Ni som inte meddelat vad ni ska äta, sms:a detta till Annika idag på tfn: 0705-29 52 58.

Frukost på söndagen är bokat till 7.30.

Vi checkar ut innan vi åker till hallen för söndagens matcher.

Ta med mat eller köp något på plats som ni kan äta mellan matcherna både lördag och söndag.

Lycka till!

Besöksinformation USM Alingsås
2021-12-03 15:50

Kopplat till de nya restriktionerna har Alingsås meddelat att följande gäller för USM.

Restriktionerna gäller publiken. Om man är i hallen men inte spelar själv, som spelare eller ledare, så betraktas man som publik.

- Vaccinationsbevis krävs för samtliga besökare utöver nedan undantag:

1) Kravet på vaccinationsbevis gäller inte för personer under 18 år

2) Kravet på vaccinationsbevis gäller inte för personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig emot Covid-19. Intyg/ läkarintyg måste uppvisas i entrén ihop med legitimation

- Som besökare på våra matcher skall man kunna uppvisa legitimation ihop med Covidbevis

- Den som har förkylningssymptom ombeds stanna hemma

- Tvätta/ desinficera händerna ofta

- Visa hänsyn till omgivningen och undvik onödig trängsel

Vi uppmanas att följa ovanstående så att ingen behöver bli avvisad ifrån hallen.

Hemmamatch lördagen 4/12
2021-12-01 20:46

På lördag är det dags för hemmamatch igen i Arenan emot HK Malmö kl 14.30. Tjejerna samlas kl 13.30 och vilka som ska spela har skickats ut direkt ifrån tränarna.

Övriga uppgifter:

Sekretariat: Ingrid och Eva-Lena