SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
F16 (Flickor födda 2005)

Bli medlem i IFK Kristianstad
BLI MEDLEM
USM Mörrum 23-24/10
2021-10-13 21:32

Helgen 23-24 oktober är det dags för USM steg 1 i Mörrum. Spelplanen är Norrevångskolan, Gungvalavägen 41A.

Våra speltider är följande:

 

Lördag 23/10

11.00  Mörrums HK - IFK Kristianstad

14.00  IFK Kristianstad - Lödde Vikings HK

 

Söndag 24/10

10.00  IFK Kristianstad - Backa HK

13.00  Torslanda HK - IFK Kristianstad

 

Tränarna medelar samlingstider när det närmar sig men troligen ca 1 timme innan matchstart.

På söndagen fanns det möjlighet att beställa lunch. Vi har beställt och betalt lunch till samtliga i laget, även de som inte kan spela, samt till tränarna. Söndagslunchen är beställd till kl 11.15. Vi tar pengar ifrån lagkassan till detta. På lördagen får ni ta med lunch själva.

 

Är det någon av tjejerna som behöver extra blå matchshorts finns nu även dessa att beställa via IFK:s inloggning på Intersport. Efterlängtat av vissa vet vi.

 

Vi ses i Mörrum!

/Lagföräldrarna

Hemmamatch lördagen 2/10
2021-09-28 20:19

På lördag är det dags för hemmamatch igen i A-hallen i Arenan emot Lödde Vikings kl 10. Tjejerna samlas kl 9 och vilka som ska spela har skickats ut direkt ifrån tränarna.

Övriga uppgifter:

 

Sekretariat: Åsa G och Ingrid

Bakning till kiosk: Emilia

Kaffe till kiosk (2 kannor eller 1 stor pumptermos var): Ellen R och Ines

 

Är det någon av er som inte kan så försök i första hand byta med någon, annars hör av er!

/Lagföräldrarna

Hemmamatch lördag 25/9
2021-09-21 15:57

Första hemmamatchen i serien är på lördag i A-hallen i Arenan emot IFK Malmö kl 10. Tjejerna samlas kl 9 och vilka som ska spela har skickats ut direkt ifrån tränarna.

Övriga uppgifter:

 

Sekretariat: Wictoria K och Stefan T

Bakning till kiosk: Emma

Kaffe till kiosk (2 kannor eller 1 stor pumptermos var): Cornelia och Ester

 

Är det någon av er som inte kan så försök i första hand byta med någon, annars hör av er!

/Lagföräldrarna

Reklamklistring golv inför IFK-matcher
2021-09-19 20:29

En av uppgifterna tjejerna har för IFK i år är att klistra reklam på golvet innan vissa av hemmamatcherna. Under dokument har vi lagt ett schema med vilka som klistrar vilken dag. Ännu har vi bara fått tre tillfällen men det kan dyka upp flera under året.

 

Första tillfället är fredagen 1/10. Jag hör av mig per sms till er som ska vara med då så bokar vi en lämplig tid att träffas i Arenan utifrån när ni slutar skolan.

 

/Lagföräldrarna

Göteborg cup 10-12/9
2021-09-04 08:19

Då är det äntligen dags för cup igen! Tyvärr blir det inte helt som vanligt men det blir cup i alla fall, om än med vissa restriktioner. Alla har nu ordnat transport till Göteborg, tack alla föräldrar som ställer upp.

 

Vi kommer att bo på Burgårdens gymnasium, Skånegatan 20, mitt över Scandinavium. Vi äter frukost på Burgården och hämtar vår lunch och middag där, detta eftersom de inte får samla så många spelare i matsalen.

 

På fredag samlas vi vid vårt boende, Burgårdens gymnasium, ca kl. 18-18.15. Vi får då tillgång till boende och gästkort och därefter hämtar vi middag och äter innan kvällens match.

 

Publik kommer inte att vara tillåtet i hallarna men medföljande chaufförer (max 10 st) släpps in tillsammans med laget. Uppvärmning innan matcher måste ske utomhus (ta med kläder efter väder) och vi kommer in i hallen ca 5 min innan matchstart, tillsammans med ledare och chaufförer.

 

Matchen på fredag spelas kl 20.45 i Lundbystrandshallen. Vi duschar i hallen innan vi åker tillbaka till boendet. Eftersom vi äter middag innan matchen är det viktigt att alla tar med något att äta på kvällen efter matchen.

 

Hela spelschemat finns på Göteborg cups hemsida: https://goteborgcup.com. Alla matcher kommer att webbsändas via Solidsport.

 

Under främst fredagen och söndagen behöver vi hjälp med skjuts till/från matcherna av er föräldrar/ chaufförer. Lördagen kan vi troligen åka själva med kollektivtrafik. Vi kan ta mer om detta när vi är på plats.

 

Vi ser fram emot roliga dagar i Göteborg!

/Tränare & Lagföräldrar

 

 

Säsongen 2021-22
2021-08-22 17:18

Då var det säsongsstart och vi hoppas att det blir ett lite mer normal år än förra året. Nedan kommer lite blandad info till spelare och föräldrar:

 

Tjejerna är nu U-elit och förväntas ta fullt ansvar för och äga sitt handbollsspelande. Information kommer därför i första hand att gå direkt till tjejerna ifrån ledarna/tränarna hädanefter.

 

Allmän information om U-elit finns på hemsidan.

 

Seriematcherna läggs succesivt in i vår kalender. Laguttagning sker per vecka och träningsflit primeras för att få utveckling för de som "satsar". Uttagna spelare är alltid garanterad speltid.

 

Frågan om ev tillgång till gym är inte löst utan detta får vi återkomma med info till tjejerna senare.

 

Vi kommer att delta med 1 lag i Göteborg Cup, 10-12 september. Anmälan har gått ut separat och avgiften avser logi med hårdförläggning och mat. Gemensam transport upp till Göteborg kommer inte att ordnas utan spelarna och föräldrarna ansvarar för att lösa detta genom föräldrar, samåkning eller annat. Kopplat till Coronaläget kan Göteborg Cup ännu inte svara på alla frågor gällande ev begränsningar. De planerar att genomföra cupen fullt ut men följer handboillsförbundets rekommendationen, för aktuell info se Göteborg cups hemsida.

 

Vi kommer att delta på USM. Mer info om detta kommer längre fram.

 

Gällande lagkassan hade vi ca 1 200 kr/spelare när säsongen startade. Vi använder pengar ifrån lagkassan löpande t ex halva kostnaden per spelare till GBG cup, lunch på träningsdag i Åhus mm. Nya spelare betalar in den summa som finns på kontot per spelare. Om spelare slutar får man inte ut pengar utan detta tillfaller laget.

 

En arbetsuppgift tjejerna kommer att ha i år för IFK är att klistra reklam på golvet innan vissa av IFK:s hemmamatcher. Vi kommer att lägga ut ett schema för detta. Om man inte kan den dag man är uppsatt ansvarar man själv för att byta datum med någon kompis.

 

Som vanligt ansvarar vi föräldrar för att bemanna sekretariatet på våra hemmamatcher. Vi kommer också att ha en kiosk som service till publiken och för att samla pengar till lagkassan. Vilka som bemannar sekretaritet, bakar till kiosken och kokar kaffe har vi brukat skicka ut med kallelsen till matchen. Nu kommer troligen laguttagningen att ske sent så vi får fundera på hur vi löser detta på bästa sätt. Hoppas alla ställer upp och hjälper till som vanligt, även om det kan bli kort varsel.

 

Gällande övriga åtaganden som Binglottoförsäljning och ev arbetpass vid evenemang i Arenan får vi återkomma. Vi vet inga detaljer om det just nu.

 

Har ni frågor eller funderingar får ni gärna höra av er. 

 

Det blir härligt att komma igång igen och hoppas vi ses snart!

 

/Tränarna & Lagföräldrarna

 

 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IFK Kristianstad, 16/08 14:42 
IFK Kristianstad, 09/09 10:25 
IFK Kristianstad, 14/08 09:26 
IFK Kristianstad, 16/04 14:36 
IFK Kristianstad, 11/03 10:12 
 
Huvudsponsorer