Parahandboll Gående

IFK Kristianstad Boll och lekskola / Handbollsskola
IFK Kristianstad startade år 2014 en träningsgrupp för barn med funktionsnedsättning.

Vi kör kombinerad träning med boll samt hinderbana som man tillsammans sätter ihop och tar sig igenom. I hinderbanan tränar vi upp våra grundmotoriska färdigheter, så som att springa, hoppa, rulla, krypa mm. I bollträningen tränar vi på att hantera bollen samt enkla handbollsövningar.
Nu drar träningen igång igen!
2019-09-05 09:27
Hej på er! Nu drar träningen för denna säsongen igång.
Vi startar lördagen  den 14/9 kl 11-12.00 i A hallen Kristianstad Arena.
För frågor kontakta albin.svensson@ifkkkristianstad.se

Hoppas vi Ses där!
Handboll för alla på Lekens Dag
2015-08-23 10:37
Den 23 Augusti medverkande Handboll för alla gänget från IFK Kristianstad på Furuboda Folkhögskolas årliga Lekens Dag. Delar av Både gänget från boll och lekskolan och delar av spelarna från rullstolshandbollslaget var på plats och körde lite aktiviteter för barnen. t.ex testa på rullstolshandboll i form av att försöka göra mål på spelarna från IFK sittandes i rullstol.

Tack till alla besökare och volontärer på Furuboda för en trevlig Dag. Vi hoppas vara med nästa år igen.