SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
F15 (Flickor födda 2008)

Välkomna till Flickor 15 (2008) IFK Kristianstad
 
God Jul & Gott Nytt År!
2018-12-21 11:52
De 22 tjejer (utav 33) som hade möjlighet att delta på vår avslutningsträning i arenan. Vilma och Hanna syns oxå längst bak.

Jaha då var ännu en termin slut för IFKs fantastiska flickor 08/09 lag. Vi avslutade med att köra lite lekar igår kväll på årets sista träning följt av en god fika. Lekarna hade Hanna och Vilma satt ihop och det blev verkligen lyckat. Alla kämpade hårt och det skrattades väldigt mycket. Underbart att se alla glada tjejer. Den goda fikan hade Malin (Agnes & Olivias mamma) fixat och den var väldigt uppskattad. Tack Malin!


Hösten har varit väldigt rolig. Tjejerna har verkligen tagit stora kliv i sin utveckling. Det har ju varit ett stort steg att ta för 08:orna att kliva in och spela på stor plan men det ser bättre och bättre ut för varje sammandrag. På förra sammandraget den 8/12 så såg det ju till och med väldigt bra ut stundtals. 09:orna ångar på med två lag i minihandbollen och de utvecklas också väldigt fint. Nästan alla våra nytillskott har ju nu också hunnit med att spela match, vilket de klarat av galant, så det känns bra.


Nu tar vi lite julledigt och sen ses vi igen tisdag vecka 2 då träningen drar igång igen.


God Jul och Gott Nytt År!


Hälsningar /Ledarna F08/09

Tack tjejer ...
2017-11-11 19:01
F09´s Krigarprinsessor i Lindängens Sporthall 2017-11-11

Tack alla positiva och glada krigarprinsessor från flickor 09 som deltog i sammandraget i Malmö idag. Ni var helt fantastiska allihop. Härligt att se den kämpaglöd, glädje och kamratskap som ni visade. Ni prickade verkligen in hela konceptet B - R - A.


B - Ni passade runt bollen så att alla fick vara med. Dvs mycket Bollkontakt.

R - Ni hade Roligt. Det var tydligt när man såg alla leenden.

A - Ni hade hög Aktivitetsgrad då ni kämpade väldigt hårt både i anfall och försvar.


Jag är väldigt imponerad och stolt över er alla.


Stort tack för att jag fick leda er idag!


Nu får ni vila upp er resten av helgen så ses vi på träningen på tisdag!


/PatrikSpelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Huvudsponsorer